KOKEN MET EWA
GEZOND,  BIOLOGISCH,  ELEGANT,  VRIENDELIJK
HOME      GALERIE      TIPS
Harissa - eenvoudige Marokkaanse pittige specerijenpasta
Harissa Ingrediënten:

2 chilipepers, met zaad, fijngesneden
2 teentjes knoflook, uitgeperst
2 rijpe trostomaten, zonder zaad, geschild en fijngesneden
1 tl gemalen komijn
1/2 tl gemalen koriander
3 tl olijfolie Extra Vergine
snufje zeezout
Bereidingswijze:

Meng alle ingrediënten goed in de blender tot een gladde pasta.

Bewaartip: afgedekt (met vershoudfolie) in de koelkast bewaren.

Gebruikstip: gebruik ca. 1 tl harissa voor het op smaak brengen van bijvoorbeeld stoofschotels of serveer met een stuk stokbrood als pittige smaakmaker voor de maaltijd.


ZIE OOK: Kipdrumsticks Hummus Sandwich Guacamole
Kipdrumsticks
Hummus
Sandwich
Guacamole
Marokkaanse kipdrumsticks Hummus Sandwich met mozzarella Guacamole
ZIE OOK: Rode pimentopasta
Pimentopasta Rode pimentopasta

Copyright © 2013-2015 Kokenmetewa.nl. Alle rechten voorbehouden.               Fotografie Michael Schrijnder