KOKEN MET EWA
GEZOND,  BIOLOGISCH,  ELEGANT,  VRIENDELIJK
HOME      GALERIE      TIPS
Sandwich met mozzarella - apetizer van pumpernickel met zongedroogde tomaten en mozzarella
Sandwich met mozzarella Ingrediënten:

10 stuks mini roggebrood (pumpernickel)
1 tl ongezouten roomboter

Vulling:

1 lente ui, fijngesneden
2 zongedroogde tomaten in olie, fijngesneden
2 plakjes mozzarella, fijngesneden
versgemalen zwarte peper
zeezout naar wens

Garnering:

rucolakiemen
Bereidingswijze:

Meng, met beleid, alle vulling ingrediënten in een kom en laat het een paar minuten rusten. Besmeer, in de tussentijd, het roggebrood met de roomboter. Verdeel dan de vulling over 5 sneetjes roggebrood en leg dan de resterende sneetjes er bovenop. Garneer met rucolakiemen en serveer direct.

ZIE OOK: Pimentopasta Harissa Hummus Guacamole
Pimentopasta
Harissa
Hummus
Guacamole
Rode pimentopasta Harissa Hummus Guacamole

Copyright © 2013-2015 Kokenmetewa.nl. Alle rechten voorbehouden.               Fotografie Michael Schrijnder