KOKEN MET EWA
GEZOND,  BIOLOGISCH,  ELEGANT,  VRIENDELIJK
HOME      GALERIE      TIPS

Tuinbonensalade - salade van diepvries tuinbonen
Tuinbonensalade
Ingrediënten:

250 g diepvries tuinbonen
1 kleine rode ui, fijngehakt
2 el verse koriander, fijngehakt
2 el platte peterselie, fijngehakt

Voor de dressing:

2 teentjes knoflook, geperst
1/2 tl gemalen komijn
2 el verse citroensap
3 el olijfolie Extra Vergine
versgemalen zwarte peper
zeezout naar wens

Bereidingswijze:

Breng het water met en snif zeezout aan de kook, voeg de tuinbonen toe en laat deze 10 min. koken. Giet het water af en laat de tuinbonen ca 10 min. in een schaal afkoelen. Voeg alle ingrediënten toe alsook de dressing van citroen en kruiden. Salade mag lauwwarm of desgewenst koud geserveerd worden. 
 
ZIE OOK:
Groentensalade
Avocadosalade
Gevulde eieren

Groentensalade
Avocadosalade
Gevulde eieren

Biologische groentensalade
Mexicaanse avocadosalade
Gevulde eieren

Copyright © 2013-2015 Kokenmetewa.nl. Alle rechten voorbehouden.               Fotografie Miachael Schrijnder