KOKEN MET EWA
GEZOND,  BIOLOGISCH,  ELEGANT,  VRIENDELIJK
HOME      GALERIE      TIPS
Mexicaanse avocadosalade - frisse zomerse lunchsalade
Mexicaanse avocadosalade Ingrediënten:

1 rijpe avocado
1 trostomaat, in blokjes gesneden, uitgelekt
1/4 rode ui, fijngehakt
1 teentje knoflook, fijngehakt

Voor de dressing:

sap van 1/4 citroen of limoen
1 el olijfolie Extra Vergine
versgemalen zwarte peper
zeezout naar wens
3 el verse koriander, fijngesneden
Bereidingswijze:

Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Verwijder de schil en snij het vruchtvlees van de avocado in grove blokjes. Doe de avocado en de rest van de ingrediënten in een kom en voeg de dressing er aan toe. Garneer met koriander en serveer direct.
 
ZIE OOK: Groentensalade Gevulde eieren Tuinbonensalade
Groentensalade
Gevulde eieren
Tuinbonensalade
Biologische groentensalade Gevulde eieren Tuinbonensalade

Copyright © 2013-2015 Kokenmetewa.nl. Alle rechten voorbehouden.               Fotografie Michael Schrijnder