KOKEN MET EWA
GEZOND,  BIOLOGISCH,  ELEGANT,  VRIENDELIJK
HOME      GALERIE      TIPS
Gevulde eieren - decoratief voorgerecht voor Pasen
Gevulde eieren

Ingrediënten:

4 scharreleieren
4 tl mayonaise
4 tl verse, biologische slagroom
zeezout naar wens
versgemalen zwarte peper

Vulling 1: gekookte ham
Vulling 2: komkommer, knoflook, magere yoghurt 
Vulling 3: radijs, gerookte kipfilet
Vulling 4: sardientjes uit blik, zoetzure of zoute augurk, sjalot

Garnering: tuinkers, verse bieslook, taugé, verse peterselie, veldsla, radijs 

Bereidingswijze:

Kook de eieren 10 min. in ruim water. Laat de eieren schrikken onder koud water, pel ze en snijd ze in de lengte doormidden. Meng, met een vork, de eidooier met de gewenste vulling en voeg mayonaise en slagroom (in een verhouding van een op een) daar aan toe. Breng op smaak met peper en zeezout en decoreer met de gewenste garnering.

ZIE OOK: Groentensalade Tuinbonensalade Avocadosalade
Groentensalade
Tuinbonensalade
Mexicaanse avocadosalade
Biologische groentensalade Tuinbonensalade Mexicaanse avocadosalade

Copyright © 2013-2015 Kokenmetewa.nl. Alle rechten voorbehouden.               Fotografie Michael Schrijnder