KOKEN MET EWA |
GEZOND, BIOLOGISCH, ELEGANT, VRIENDELIJK |
HOME GALERIE TIPS |
Rode pimentopasta - zoete pittige paprikapasta |
![]() |
Ingrediënten: 4 rode paprika's, ontveld en fijngesneden 4 rode chilipepers, met zaad, fijngehakt 40 ml water 20 ml olijfolie Extra Vergine 1 tl zeezout 1 tl rietsuiker |
Bereidingswijze: Gebruikstip: gebruik 2-3 el pimentopasta voor het op
smaak brengen van salade's zoals Libanese tabbouleh of voor Turkse
lahmacun of serveer het met een stuk stookbrood als smaakmaker voor de
maaltijd. |
ZIE OOK: | Sandwich | Guacamole | Hummus | Harissa | ||||
Sandwich Guacamole Hummus Harissa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() | ||||
ZIE OOK: | Bouillonpasta | |||||||
Bouillonpasta Lahmacun |
![]() |
Copyright © 2013-2015 Kokenmetewa.nl. Alle rechten voorbehouden. Fotografie Michael Schrijnder |