KOKEN MET EWA |
GEZOND, BIOLOGISCH, ELEGANT, VRIENDELIJK |
HOME GALERIE TIPS |
Hummus - Libanese lekkernij van kikkererwten |
Bereidingswijze: Spoel de kikkererwten onder koud, stromend water af en laat ze goed uilekken. Rooster het sesamzaad lichtbruin in een pan, gebruik hiervoor geen olie. Plaats alle ingrediënten in een blender en mix het tot een gladde pasta. Voeg er, naar wens, wat extra olijfolie of water aan toe. Serveer met een stuk stokbrood als smaakmaker voor de maaltijd of als heerlijk, voedzaam tussendoortje. Bewaar in de koelkast. |
ZIE OOK: | Pimentopasta | Harissa | Sandwich | Guacamole | ||||
Pimentopasta Harissa Sandwich Guacamole |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Copyright © 2013-2015 Kokenmetewa.nl. Alle rechten voorbehouden. Fotografie Michael Schrijnder |