KOKEN MET EWA |
GEZOND, BIOLOGISCH, ELEGANT, VRIENDELIJK |
HOME GALERIE TIPS |
Harissa - eenvoudige Marokkaanse pittige specerijenpasta |
Bereidingswijze: Meng alle ingrediënten goed in de blender tot een gladde pasta. Bewaartip: afgedekt (met vershoudfolie) in de koelkast bewaren. Gebruikstip: gebruik ca. 1 tl harissa voor het op smaak brengen van bijvoorbeeld stoofschotels of serveer met een stuk stokbrood als pittige smaakmaker voor de maaltijd. |
ZIE OOK: | Kipdrumsticks | Hummus | Sandwich | Guacamole | ||||
Kipdrumsticks Hummus Sandwich Guacamole |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() | ||||
ZIE OOK: | Rode pimentopasta | |||||||
Pimentopasta | ![]() |
Copyright © 2013-2015 Kokenmetewa.nl. Alle rechten voorbehouden. Fotografie Michael Schrijnder |