KOKEN MET EWA |
GEZOND, BIOLOGISCH, ELEGANT, VRIENDELIJK |
HOME GALERIE TIPS |
Groentensalade - biologisch, vers en uit eigen keuken |
Bereidingswijze: Breng water met zeezout aan de kook en laat de aardappelen 20 min. meekoken. Haal de aardappelen uit het water, laat ze uitlekken, afkoelen (koud) en snij ze in grove blokjes. Snij het zichtbare vet af van de ham (het vet kan ingevroren worden voor o.a. bouillon welk zeer geschikt is voor zure soepen) en snij de ham dan in kleine blokjes. Gebruik een ruime schaal om alle ingrediënten met elkaar te vermengen, het liefst met een houten lepel. Maak de dressing aan in een aparte kom en meng deze met de salade. Hevel de salade over in een mooie schaal en strijk deze met lepel en de mayonaise glad. Garneer de salade af met de ingrediënten voor de garnering en voeg zout en peper naar wens toe. |
ZIE OOK: | Gevulde eieren | Avocadosalade | Tuinbonensalade | |||||
Gevulde
eieren Avocadosalade Tuinbonensalade |
![]() |
![]() |
![]() |
Copyright © 2013-2015 Kokenmetewa.nl. Alle rechten voorbehouden. Fotografie Michael Schrijnder |