KOKEN MET EWA                               GEZOND         BIOLOGISCH           ELEGANT          VRIENDELIJK


                   Sandwich met mozzarella


                                                         Lasagne Bolognese                                      Biologische groenten salade                                     Rode bessen jam                                      Rabarber - frambozen cake                           Hummus
                   

 
MENU   GALERIE

Rabarber jam
Mix van rabarber en frambozen Rabarber jam

Ingredienten:
300 g frambozen
300 g rabarber
200 g rietsuiker 
2 blaatjes gelatine
Aantal porties:
3 potten a 200 ml


Bereidingswijze: 
Jam potjes in de afwasmachine wassen of koken in de pan en laten drogen.
Frambozen afspoelen onder koud stromend water, rabarber schillen, wassen en in
moten van 4 cm snijden. Rabarber en frambozen aan de kook brengen, rietsuiker
toevoegen en steeds roerend 20 min koken op lage vuur. Gelatine paar minuten
laten weken in het koude water, toevogen aan jam en laten oplossen (niet koken).
Potjes tot aan de rand vullen met de hete jam, direct sluiten met de deksels en op
hun kop zetten tot de jam afgekoeld is. Koud bewaren.  

ZIE OOK:
                                   

 Bosbessen jamRode bessen jam

 

 

 

         Bosbessen jam               Rode bessen jam

 

©2013 Kokenmetewa.nl