KOKEN MET EWA |
GEZOND, BIOLOGISCH, ELEGANT, VRIENDELIJK |
HOME GALERIE TIPS |
Augurkensoep - ouderwetse Poolse soep van zoute augurken met aardappelen en verse dille |
Bereidingswijze: Breng de kippenbouillon in een 2 liter pan aan de kook, voeg er bouillonpasta, winterpeen en aardappelen aan toe en laat deze ca. 15 min. meekoken. Haal de winterpeen eruit, prak deze fijn op een snijplank met een vork en roer deze dan weer door de soep. Voeg de zoute augurken met het augurkenvocht aan de soep toe en laat het, op een laag vuur, ca. 10 min. koken. Meng de bloem met de melk in een mok, roer 1 soeplepel augurkensoep erdoorheen en roer dit dan weer door de soep. Serveer de augurkensoep bestrooid met dille. Wachttijd: 1 dag. |
ZIE OOK: | Kippenbouillon | Bouillonpasta | Tomatensoep | Witte barszcz | ||||
Kippenbouillon Bouillonpasta Tomatensoep Witte barszcz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() | ||||
ZIE OOK: | Rode linzensoep | |||||||
Rode linzensoep | ![]() |
Copyright © 2013-2015 Kokenmetewa.nl. Alle rechten voorbehouden. Fotografie Michael Schrijnder |